A Planit 2000 Építészstúdió teljes körű építészeti szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. A tervezéstől az adott épület megépítéséig minden elképzelést valóra váltunk, legyen szó átalakításról, bővítésről, az engedélyek beszerzéséről, kiviteli tervek elkészítéséről vagy akár a tetőtér beépítéséről.

Irodánk a ’90-es évek közepe óta készíti – elsősorban Budapesten és környékén – lakó-, iroda-, és egyéb házak építészterveit, számítógépes és hagyományos feldolgozással.
Stúdiónk profiljába beletartozik meglévő (műemlék) épületek felmérése, átalakítása, belsőépítészeti kialakításának kidolgozása.

Szolgáltatásaink között kínáljuk vázlattervek, valamint az építéshatósági engedélyezési tervek elkészítését, továbbá a szakhatósági egyeztetéseket is lebonyolítjuk az ügyfelek helyett, ezzel is elősegítve a gyors és hatékony építészeti tervezési munkát. Ha szükséges, szakági mérnöki, valamint kivitelezési tervet készítünk, utóbbi segítségével leegyszerűsíthető a kivitelezés, valamint könnyebben egyszerűbbé válik a megoldások és anyagbeépítések nyomon követése és ellenőrzése is.

Bagoly Lajos


építész